Партньори на Агенция “Фиеста”:

Мистър Кук

Заведение за бързо хранене

Mr.Cook е бранд на заведение за бързо хранене на самообслужване, в центъра на гр.Плевен, както и сладкарница с местоположение МОЛ Панорама. Заведенията ни съчетават удобството и бързината с прясно приготвено и разнообразно меню. 

Далия

Градински център

Саксийни растения, букети и композиции от естествени и сухи цветя, широколистни и иглолистни декоративни дървета и храсти, препарати, торове, семена. С квалифицирания ни екип, Вие имате възможност да реализирате всички желания, идеи и емоции.  

Ейджиън парадайз

Бонбониери и аксесоари

Ейджиън Парадайс ООД е производител и официален вносител за България на всички видове материали за изработка на сватбени бонбониери и аксесоари, декорации на подаръци, панделки и опаковки, кутии, свещи и органза. Европейски сертификати за качество.  

Торнадо

Фойерверки и пироефекти

За всички Вас, които можете заедно с нас да се веселите, да празнувате, да се радвате и да мечтаете. За всички вас, които работите заедно с нас! А също и за всички, които ни се доверихте през годините и ни създадохте като компания с непоклатим авторитет и име!  

Фантазия - Плевен

супермаркети

Перфектният бизнесмен е този, който успее да привлече най-качествените хора да работят за него. В супермаркети Фантазия ще откриете над 300 различни артикула с намалени цени всеки месец. Изкушителни промоции и богата гама от продукти за всеки вкус.  

Гераци

Професионална танцова формация

Да ни гледате как танцуваме, е да чувате разказа на сърцата ни.Формацията представя тържествени програми, наситени с емоционален заряд, изпъстрени с красиви костюми и всичко това в съпровод от професионални артист - танцьори.  


Деликетъ-
ринг

Шатри под наем

DELI Catering предлага шатри и мобилни зали, професионален клас Veldeman и шатри с олекотена конструкция Paris. При наемане се включва транспорт, монтаж и демонтаж на шатрите. Монтаж на всякакъв терен - осветление и климатизация.  

Чинари

Професионална танцова формация

Професионални изпълнители на български народни танци, музика и песни. Всеки член на ансамбъла има отлична професионална подготовка по музика и хореография. Те са виртуозни изпълнители на традиционни и съвременни български танци, песни и инструментали. 

Виж още