Партньори на Агенция “Фиеста”:

Сватбен център

сватбен магазин

Сватбен център София е най-големият специализиран сватбен магазин в България. Магазинът е проектиран и създаден с идеята да събере под един покрив всичко необходимо за организаренето и провеждането на едно сватбено тържество. 

Синтезком

сватбени покани

Фирма Синтезком ООД разработи за Вас, клиенти, нова услуга за разпечатване на текст върху покани за сватба. Фирма Ердем подготви специално за България каталога Синтез, в който са включени последните издания на поканите за сватба.  

Мобил принт

сватбени покани

Фирма Сватбени покани Mobil Print, предлага на вниманието Ви богат и атрактивен избор от невероятно стилни, ефектни и красиви сватбени покани. Прекрасният дизайн, съчетан с подходящ стил и цвят, биха докоснали всеки.  

Gourmet House

Ритуални чаши

Гурмe е ценител и познавач на добрата храна и качествените напитки. В Gourmet House ще ви изкушим с фин порцелан и звънтящ кристал, ще украсим живота ви с модели на най-добрите дизайнери и ще ви предложим подарък, с който да зарадвате.  

Мънисто

Мъниста и арт бижута

Аксесоарът е това, което превръща обикновеното в завършено, атрактивно и убедително. Преследваме съвършения баланс между идея, цвят и формa, за да получим възможно най-добрия ефект, с който да подчертаем Вашата индивидуалност. Това правим ние - арт бижута... 

Инфопринт

Печатница

Работим предимно в областта на рекламната фотография, а след това постепенно навлиза и в областта на печатната реклама. Фирмата непрекъснато се оборудва със съвременна техника за изработка на рекламни печатни материали и външни светещи и несветещи реклами.  

Плетеница

фолклорна формация

Формацията е изградена от професионални танцьори и артисти , завършили "Български танци". Предлагаме Ви фолклорни музикално - танцови програми за вашите семейни и сватбени тържества, фирмени и новогодишни празници! 


Мястото е
за Вас

Очакваме Ви

.....................................  
Назад